علی پزشکی در روز 25 اردیبهشت ماه سال 1369 در نجف آباد، یکی از شهرستانهای زیبا و تاریخی استان اصفهان به دنیا آمد. دورهی متوسطه را در رشتهی علوم تجربی در ممتازترین دبیرستان شهر سپری کرد و سپس در سال 1387 در رشتهی کارشناسی علوم تغذیه در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پذیرفته شد. پس از اتمام دوره کارشناسی، مقطع کارشناسی ارشد را در سال 1392 در همان دانشگاه در گرایش «علوم بهداشتی در تغذیه» آغاز کرد. سپس در سال 1394 تحصیل در رشتهی سیاستگذاری غذا و تغذیه را در مقطع دکتری تخصصی (Ph.D) در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز کرد و از رسالهی خود با عنوان «بررسی ظرفیتهای گردشگری غذا در ایران و راهبردهای رشد و گسترش آن؛ مطالعهی موردی: اصفهان» با موفقیت دفاع کرد.
وی در طول سالهای حضور در دانشگاه، دغدغههای خود را عمدتا در حوزهی فرهنگی دنبال کرد. در ابتدا اقدام به تأسیس نشریهای فرهنگی- اجتماعی تحت عنوان «باران» نمود که به مدت شش سال به طور پیوسته منتشر شد و به یکی از تاثیرگذارترین نشریات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تبدیل گردید. دو سال حضور در کمیتهی ناظر بر نشریات دانشگاه به عنوان نمایندهی منتخب مدیرمسئولان، یک سال حضور در کمیتهی مرکزی ناظر بر نشریات وزارت بهداشت به عنوان نمایندهی منتخب مدیرمسئولان نشریات دانشجویی سراسر کشور، داوری نشریات دانشجویی در برخی جشنوارهها، و کسب رتبههای متعدد در سطح ملی و استانی از جمله افتخارات او در حوزهی نشریات دانشجویی است.
جشنوارهی فرهنگی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور از دیگر عرصههای فرهنگی بود که پزشکی تواناییهای خود را در هر هفت دوره برگزاری آن محک زد و در بخشهایی چون نشریات دانشجویی، تألیف کتاب، داستان کوتاه، مقالات فرهنگی- اجتماعی، مصاحبه، نقد کتاب و... موفق به کسب عناوین متعدد ملی گردید. به واسطهی این موفقیتها از طرف دکتر محمدحسین آیتی، معاون وقت دانشجویی- فرهنگی وزیر بهداشت به عنوان عضو شورای سیاستگذاری جشنوارهی فرهنگی ششم منصوب گردید. همچنین در طول سالهای حضورش در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به عنوان دانشجوی نمونهی فرهنگی در چهارمین، پنجمین و ششمین دورهی جشنوارهی دانشجویان پیشگام انتخاب شد. از دیگر فعالیتهای او در دوران دانشجویی، تأسیس کانون دانشجویی «اندیشهی مطهر» و ایجاد حلقهی کتابخوانی در سطح دانشگاه برای مطالعهی آثار استاد شهید مرتضی مطهری بود. وی همچنین در دوران دانشجویی اقدام به انتشار اولین کتاب خود تحت عنوان «دانشنامهی فرق و مذاهب اسلامی» نمود که موفق به کسب جوایز مختلفی همچون جایزهی ویژه هفدهمین جشنوارهی ملی کتاب سال دانشجویی شد.
وی در دوران تحصیل نسبت به فعالیتهای پژوهشی نیز بی تفاوت نبود و علاوه بر انتشار مقالات پژوهشی و ترویجی، اقدام به تألیف «دانشنامهی تغذیه و رژیم درمانی» مشتمل بر بیش از هزار صفحه نمود که موفق به کسب جوایز متعددی گردید. پس از آن، ترجمهی کتاب Nutrition in Diseases (تغذیه در بیماریها) اثر پروفسور نیکولاس کاتسیلامبروس را در دستور کار قرار داد که این اثر نیز علاوه بر اقبال عمومی، در جشنوارههای مختلفی مورد تقدیر قرار گرفت. او در عرصهی آموزشی نیز افتخارات متعددی کسب کرده که از جمله آنها میتوان به کسب عنوان دانشجوی برتر دکتری در چهاردهمین و پانزدهمین جشنوارهی آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اشاره کرد.
علی پزشکی عضو هیئت مدیره و مدیر روابط عمومی انجمن غذا و تغذیه حامی سلامت ایران و همچنین عضو کمیتهی مشورتی مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز بوده است. علاوه بر این، او به مدت دو سال دبیر شورای صنفی دستیاران و دانشجویان Ph.D دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و نمایندهی دبیران شوراهای صنفی دستیاران و دانشجویان Ph.D کشور در وزارت بهداشت بوده است. او همچنین اخیراً از دورهی DBA مدیران راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام فارغالتحصیل شده است.