iran flag

وب سایت شخصی علی پزشکی

وب سایت شخصی علی پزشکی
 
 

دبیر شورای صنفی دستیاران و دانشجویان دکترای تخصصی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به برنامه‌های این شورا در دانشگاه، گفت: به دنبال تشکیل مجمع دبیران شورای صنفی دستیاران و دانشجویان Ph.D دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در وزارت بهداشت هستیم تا بتوانیم از این طریق، برنامه‌ها و مطالبات‌مان نظیر افزایش حقوق و کارانه‌ها را در سطح کشوری پیگیری کنیم.

علی پزشکی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به متفاوت بودن جنس دغدغه‌ها و نیاز دانشجویان دوره‌های تحصیلات تکمیلی، گفت: تا دو سال پیش شورای صنفی مرکزی در دانشگاه‌های علوم پزشکی متمرکز بود، اما از سال گذشته با توجه به دغدغه‌ها، نیازها و مطالبات متفاوت دانشجویان تحصیلات تکمیلی، آیین‌نامه‌‌ی تشکیل شورای مستقل صنفی دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت تدوین و به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ شد.

وی با بیان اینکه انتخابات شورای صنفی دستیاران و دانشجویان Ph.D از سال گذشته در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان دانشگاه پیشرو برگزار شد، اظهار کرد: امسال نیز دومین دوره‌ی انتخابات شورای صنفی دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی در روز ۲۵ اردیبهشت ماه برگزار شد. پزشکی ادامه داد: بار خدمات درمانی بیمارستان‌ها بر روی دوش دستیاران و بار پژوهشی دانشگاه‌ها عمدتاً بر روی دوش دانشجویان تحصیلات تکمیلی به ویژه دانشجویان Ph.D قرار دارد؛ این در حالی است که حقوق بسیار کم آنها حتی کفاف یک زندگی مجردی را نیز نمی‌دهد. علاوه بر این کشیک‌های طولانی مدت، فشار کاری زیاد و تأخیرهای بیش از یک ساله در پرداخت کارانه‌ها از جمله مشکلات دستیاران هستند که نارضایتی آنها را به دنبال داشته است. بیداری‌های طولانی‌مدت و بی‌‌خوابی‌هایی که رزیدنت‌ها برای خدمت‌رسانی تحمل می‌کنند، می‌تواند در رشته‌های حساس نظیر جراحی خطراتی را به همراه داشته باشد. بنابراین به دنبال آن هستیم تا از ظرفیت مجمع کشوری دبیران شوراهای صنفی دستیاران و دانشجویان Ph.D برای رسیدگی به چنین مشکلاتی استفاده کنیم.

عضو سابق کمیته مرکزی ناظر بر نشریات دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به برگزاری جلسات شورای صنفی دستیاران و دانشجویان Ph.D دانشگاه گفت: رابطان مختلف شورا در این جلسات انتخاب شدند و طی آن دکتر فرشته صفیان رابط آموزشی، دکتر زهرا پنجعلی رابط پژوهشی، دکتر عفت نوری رابط دانشجویی فرهنگی، دکتر عمید رهی رابط رفاهی و خوابگاهی، و دکتر همت عبرت و دکتر میثم محمدی‌خواه هر دو به عنوان رابط دانشجویان دستیاری انتخاب شدند. این تقسیم کاربرای تسهیل دسترسی دانشجویان به اعضا و پیگیری تخصصی‌تر مطالبات انجام شد.

dastyar

پزشکی با اشاره به برنامه‌ها و اولویت‌های این شورا، اظهار کرد: تلاش برای برقراری بیمه‌ی مسئولیت و تأمین اجتماعی به عنوان یک حق اولیه و بدیهی برای دستیاران و دانشجویان دکتری از جمله مهم‌ترین برنامه‌هایی است که دنبال می‌کنیم. مسأله‌ی مهم بعدی سلیقه‌ای عمل کردن دانشکده‌ها و گروه‌های آموزشی در ارتباط با برخی موضوعات نظیر ساعات حضور فیزیکی در دانشکده یا نوع دفاع از پایان‌نامه‌هاست. دانشکده‌ها و گروه‌ها در رابطه با چنین مسائلی به صورت کاملا جزیره‌ای عمل کرده و دستورالعمل واحدی را دنبال نمی‌کنند. مثلا برخی دانشکده‌ها و گروه‌ها دانشجویان را ملزم به ارائه‌ی سه مقاله پژوهشی ISI برای دفاع از پایان‌نامه کرده‌اند، در حالی که قانون تنها به ارائه‌ی یک مقاله اکتفا کرده است، بنابراین یکی از برنامه‌های اصلی ما پیگیری و اصلاح چنین مشکلاتی است.

وی با بیان اینکه دانشجویان دوره‌های تحصیلات تکمیلی به شدت در زمینه تخصیص اعتبارات، کمک هزینه‌ی پایان نامه‌ و طرح‌های پژوهشی دچار مشکل شده‌اند، گفت: این مسأله قطعا از طریق شورای صنفی پیگیری خواهد شد. مدیر روابط عمومی "انجمن غذا و تغذیه حامی سلامت ایران" خاطرنشان کرد: پیگیری پرداخت حقوق معوقه دانشجویان سنواتی، افزایش و ارتقای حجم و سرعت اینترنت، یکسان سازی سنوات خوابگاهی و تحصیلی، تدوین و برگزاری برنامه‌های فرهنگی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی از مهمترین برنامه‌های تیم جدید شورای صنفی است.

این عضو شورای مشاوران جوان نهاد ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به مشکلات دانشجویان دکترای تغذیه و پرستاری دانشگاه، اظهار کرد: مکاتباتی با مسئولین ذیربط کرده‌ایم و در پی برگزاری جلساتی برای طرح و رفع مشکلات آنها هستیم. همچنین با توجه به نگرانی‌هایی که پیرامون عدم واریز حقوق مردادماه دانشجویان دکتری وجود داشت، جلسه‌ای با دکتر وحیدشاهی مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه و همچنین دکتر سعیدی مدیر امور مالی دانشگاه برگزار کردیم و به رفع این نگرانی پرداختیم.

برگزیدۀ هفت دوره جشنوارۀ فرهنگی دانشجویان علوم پزشکی کشور در پایان با اشاره به برنامه‌های شورای صنفی برای افزایش تعامل با دانشجویان، گفت: تمامی اقدامات صورت گرفته به طور مرتب از طریق کانال تلگرامی این شورا به به اطلاع دانشجویان می‌رسد. همچنین در نظر داریم در سال تحصیلی جاری هر ماه به همراه تمامی اعضاء شورا به یکی از دانشکده‌ها مراجعه کرده و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات آنان قرار گیریم تا بتوانیم طی تعامل مستقیم با دانشجویان، نقطه نظرات‌شان را به اطلاع مسئولان ذیربط برسانیم.

منبع: https://www.isna.ir/news/98050905001/

 

شما مجوز ارسال دیدگاه را ندارید

آخرین نظرات کاربران